A borsos tokány recept szalonnával, paradicsommal, paprikával, sóval, borssal, majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos palócleves
Tárkonyos palócleves receptje sertéshússal, paprikával, paradicsommal, hagymával, fokhagymával, köménnyel az elkészítés részletes leírásával.
Tartalmas, tápanyagokban gazdag és finom leves az év minden napjára. Amit sokféleképpen lehet variálni (lásd a recept alján!).
Palócleves
Palócleves recept lapockából, zöldbabbal, krumplival, babérlevéllel és tejfölös habarással, az elkészítés részletes leírásával.
Rizses hús
A rizses hús receptje hagymával, fokhagymával, paradicsommal, paprikával, sóval és borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Bácskai rizses hús
Bácskai rizses hús recept sertéscombból, hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal, rizzsel, az elkészítés részletes leírásával.
Hagyományos kocsonya
Hagyományos kocsonya recept füstölt tarjából, bőrkéből, csülökből, farokból, hagymával, fokhagymával, zöldséggel és szemes borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Korhelyleves
A korhelyleves receptje füstölt szalonnával, savanyú káposztával, tarjával, kolbásszal, tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Fűszeres sült tarja
Fűszeres sült tarja recept sóval, borssal, rozmaringgal, fokhagymával és mustárral, az elkészítés részletes leírásával.
Szabolcsi töltött káposzta
Szabolcsi töltött káposzta recept sűrített paradicsommal, hagymával, kolbásszal és kétféle káposztával, az elkészítés részletes leírásával.
Csikós tokány
Csikós tokány recept szalonnával, hagymával, paprikával, paradicsommal és tejfölös habarással, az elkészítés részletes leírásával.