Egyszerű fasírt recept hagymával, fokhagymával, zsemlével, tojással és majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.
Sajttal töltött csirkemell
Sajttal töltött csirkemell receptje annak trükkjével, hogy miként kerülhető el az, hogy sütés közben a sajt kifolyjon a bundából.
Melyet változatosabbá tehetünk a felhasznált sajt minőségével, illetve a sajt mellé hozzátett további hozzávalókkal.
Stefánia szelet
Stefánia szelet recept hagymával, fokhagymával, darált hússal, zsemlével, majoránnával és főtt tojással, az elkészítés részletes leírásával.
Rántott hús
Mi a tökéletes rántott hús titka? Hogyan készítsük elő a hússzeleteket, hogy a rántott hús belül finom és zaftos legyen, kívül pedig ropogós?
Cordon bleu
Cordon bleu receptje, apró fogásokkal, és annak titkával, hogy hogyan nem folyik ki a sajt a panír alól a sütés közben.
Rántott csirkemell
A rántott csirkemell elkészítésének részletes bemutatása, apró fortélyai, hogy ne legyen se túl vékony a hús, se túl kemény a panírja.
Tárkonyos húsgombócleves
Tárkonyos húsgombócleves recept darált húsból, sárgarépával, fehérrépával, zöldbabbal és citrommal, az elkészítés részletes leírásával.
Kolbásszal töltött fasírt
Kolbásszal töltött fasírt recept zsemlével, tojással, hagymával, fokhagymával és tarkaborssal, az elkészítés részletes leírásával.
Rántott csirkecomb
A rántott csirkecomb elkészítésének 3 titka, amitől belül porhanyós, kívül pedig ropogós lesz. S hogyan készítsük el a fűszeres csirkecombot?
Sonkás rakott tészta
A sonkás rakott tészta receptje vöröshagymával, vajjal, tojással, tejföllel, sajttal, az elkészítés részletes leírásával.