Brassói aprópecsenye recept sertéscombból, sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Gulyásleves
A gulyásleves receptje marhalábszárból, hagymával, fokhagymával, zöldségekkel, zellerrel és karalábéval, az elkészítés részletes leírásával.
Lecsós csirkemell
Lecsós csirkemell recept, ízletes csirkemellből, hagymával, paprikával, paradicsommal, az elkészítés részletes leírásával.
Egy igazi könnyed magyaros étel, melyet ehetünk magában, vagy rizzsel, tarhonyával, törtt krumplival vagy tésztával.
Lecsós csirke
Lecsós csirke recept, ízletes lisztben megforgatott csirkehúsból, hagymából, paprikából, paradicsomból, az elkészítés részletes leírásával.
Egy igazi könnyed magyaros étel, melyet ehetünk magában, vagy rizzsel, tarhonyával, esetleg hajdinával, kölessel.
Babgulyás
Ízletes babgulyás recept marha húsból, hagymával, fokhagymával, babbal, zöldségekkel s fűszerekkel az elkészítés részletes leírásával.
Palócleves
Palócleves recept lapockából, zöldbabbal, krumplival, babérlevéllel és tejfölös habarással, az elkészítés részletes leírásával.
Pásztortarhonya
Ízletes pásztortarhonya recept szalonnával, hagymával, paprikával, paradicsommal, kolbásszal, krumplival, az elkészítés részletes leírásával.
Rakott káposzta
A rakott káposzta receptje rizzsel, darált hússal, kolbásszal, hagymával, fokhagymával, tejföllel az elkészítés részletes leírásával.
Rakott zöldbab
Rakott zöldbab recept sült darált hússal, hagymával, fokhagymával, főtt rizzsel, sóval és borssal, a tetején tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Carbonara spagetti
Carbonara spagetti recept tejszínnel, bacon szalonnával, fokhagymával, parmezánsajttal s spagettivel az elkészítés részletes leírásával.