Brassói aprópecsenye recept borsóval, sertéscombból, sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Brassói aprópecsenye
Brassói aprópecsenye recept sertéscombból, sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Székelykáposzta
Székelykáposzta recept sertéshúsból, hagymával, fokhagymával, köménymaggal, babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.
Gulyásleves
A gulyásleves receptje marhalábszárból, hagymával, fokhagymával, zöldségekkel, zellerrel és karalábéval, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos raguleves
Tárkonyos raguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Tejszínes-tárkonyos csirkeraguleves
Tejszínes-tárkonyos csirkeraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos csirkeraguleves
Tárkonyos csirkeraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Fasírt készítése sertéshúsból
Egyszerű fasírt recept hagymával, fokhagymával, zsemlével, tojással és majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos palócleves
Tárkonyos palócleves receptje sertéshússal, paprikával, paradicsommal, hagymával, fokhagymával, köménnyel az elkészítés részletes leírásával.
Tartalmas, tápanyagokban gazdag és finom leves az év minden napjára. Amit sokféleképpen lehet variálni (lásd a recept alján!).
Francia rakott krumpli
A francia rakott krumpli receptje hagymával, fokhagymával, kakukkfűvel, szerecsendióval és finom sajttal, az elkészítés részletes leírásával.