Brassói aprópecsenye recept sertéscombból, sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Székelykáposzta
Székelykáposzta recept sertéshúsból, hagymával, fokhagymával, köménymaggal, babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.
Gulyásleves
A gulyásleves receptje marhalábszárból, hagymával, fokhagymával, zöldségekkel, zellerrel és karalábéval, az elkészítés részletes leírásával.
Babgulyás
Ízletes babgulyás recept marha húsból, hagymával, fokhagymával, babbal, zöldségekkel s fűszerekkel az elkészítés részletes leírásával.
Palócleves
Palócleves recept lapockából, zöldbabbal, krumplival, babérlevéllel és tejfölös habarással, az elkészítés részletes leírásával.
Sertéspörkölt
A sertéspörkölt recept sertéscombból, sóval, borssal, paprikával, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Rakott káposzta
A rakott káposzta receptje rizzsel, darált hússal, kolbásszal, hagymával, fokhagymával, tejföllel az elkészítés részletes leírásával.
Rakott zöldbab
Rakott zöldbab recept sült darált hússal, hagymával, fokhagymával, főtt rizzsel, sóval és borssal, a tetején tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Carbonara spagetti
Carbonara spagetti recept tejszínnel, bacon szalonnával, fokhagymával, parmezánsajttal s spagettivel az elkészítés részletes leírásával.
Töltött dagadó
A töltött dagadó recept hagymával, fokhagymával, tojással, zsemlével, majoránnával és petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.