A gulyásleves receptje marhalábszárból, hagymával, fokhagymával, zöldségekkel, zellerrel és karalábéval, az elkészítés részletes leírásával.
Fasírt készítése sertéshúsból
Egyszerű fasírt recept hagymával, fokhagymával, zsemlével, tojással és majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.
Sajttal töltött csirkemell
Sajttal töltött csirkemell receptje annak trükkjével, hogy miként kerülhető el az, hogy sütés közben a sajt kifolyjon a bundából.
Melyet változatosabbá tehetünk a felhasznált sajt minőségével, illetve a sajt mellé hozzátett további hozzávalókkal.
Jókai bableves
Jókai bableves recept füstölt hússal és kolbásszal, zöldségekkel, babérlevéllel és csipetkével, az elkészítés részletes leírásával.
Rakott krumpli
Rakott krumpli recept főtt krumpliból és tojásból, füstölt kolbásszal, tejföllel és sajttal az elkészítés részletes leírásával.
Stefánia szelet
Stefánia szelet recept hagymával, fokhagymával, darált hússal, zsemlével, majoránnával és főtt tojással, az elkészítés részletes leírásával.
Rántott hús
Mi a tökéletes rántott hús titka? Hogyan készítsük elő a hússzeleteket, hogy a rántott hús belül finom és zaftos legyen, kívül pedig ropogós?
Hagyományos kocsonya
Hagyományos kocsonya recept füstölt tarjából, bőrkéből, csülökből, farokból, hagymával, fokhagymával, zöldséggel és szemes borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Rakott zöldbab
Rakott zöldbab recept sült darált hússal, hagymával, fokhagymával, főtt rizzsel, sóval és borssal, a tetején tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Carbonara spagetti
Carbonara spagetti recept tejszínnel, bacon szalonnával, fokhagymával, parmezánsajttal s spagettivel az elkészítés részletes leírásával.