Skip to content Skip to sidebar

HúsosÉtelek.hu

Csirke, pulyka, sertés és marha receptek
  • Sample Page

HúsosÉtelek.hu » sűrített paradicsom

Tarhonyás hús

pörkölt
tarhonyás hús

Tarhonyás hús recept, hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal, őrölt köménnyel, az elkészítés részletes leírásával.

Megnézem a receptjét Tarhonyás hús →

Szabolcsi töltött káposzta

rakott ételek
szabolcsi töltött káposzta

Szabolcsi töltött káposzta recept sűrített paradicsommal, hagymával, kolbásszal és kétféle káposztával, az elkészítés részletes leírásával.

Megnézem a receptjét Szabolcsi töltött káposzta →

Csikós tokány

pörkölt
csikós tokány

Csikós tokány recept szalonnával, hagymával, paprikával, paradicsommal és tejfölös habarással, az elkészítés részletes leírásával.

Megnézem a receptjét Csikós tokány →

Erőleves

Levesek
erőleves

Erőleves recept vörös hússal, hagymával, fokhagymával, sárgarépával, fehérrépával, paradicsommal, borssal, az elkészítés részletes leírásával.

Megnézem a receptjét Erőleves →

Lyoni sertésszelet

Sült húsok
lyoni sertésszelet

A lyoni sertésszelet receptje ízletes pácba áztatott karajjal, hagymával, fehér borral és olíva olajjal, az elkészítés részletes leírásával.

Megnézem a receptjét Lyoni sertésszelet →

Zöldborsós tokány

pörkölt
zöldborsós tokány

Zöldborsós tokány recept sertéshúsból, hagymával, fokhagymával, petrezselyemmel és babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.

Megnézem a receptjét Zöldborsós tokány →

Zöldborsós csirkemell tokány

pörkölt
zöldborsós csirkemell tokány

Zöldborsós csirkemell tokány receptje tokányra vágott csirkemellel, zsíron lepirítva, paprikával, paradicsommal és petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.

Megnézem a receptjét Zöldborsós csirkemell tokány →

Húsos ételek típusai:

  • Levesek
  • pörkölt
  • rakott ételek
  • Sült húsok
  • tésztás ételek

Legújabb receptek:

  • Brassói aprópecsenye borsóval
  • Brassói aprópecsenye
  • Székelykáposzta
  • Gulyásleves
  • Tárkonyos raguleves

A húsos ételek hozzávalói

alaplébabbabérlevélbazsalikombélszínborókabogyóborsikafűbrokkolibulgur (török rizs)burgur (török rizs)cayenne borscheddar sajtchilicitromcitromlécsigatésztacsipetkecsirkecombcsirkefarhátcsirkelábcsirkemellcsirkeszárnycsülökcukkinicukordagadódarált húsecetedami sajtédesburgonyaédeskáposztaegész borseperlevélfarfallefehérborfehérborsfehérrépafetasajtfinomlisztfófodros kockafokhagymafusilli tésztafűszerpaprikagnocchigombagouda sajtgrízgaluskagyömbérgyufatésztahasaaljahátszínkagylótésztakakukkfűkaliforniai paprikakaporkarajkaralábékaraván sajtkarfiolkefírkelbimbókelkáposztakeményítőkiskockakocka tésztakókuszolajkolbászköménymagkrumplikrumpligombóckrutonkurkumalapockalencselestyánlevesgyöngyleveskockalilahagymamajoránnamakaróni tésztamarhalábszármarhanyelvmustárnapraforgóolajnokedli (galuska)oldalasolívaolajőrölt fekete borsorsótésztapaprikakrémparadicsomparmezán sajtpaszternákpenne tésztapetrezselyemprézli (zsemlemorzsa)pulykacombpulykamellrántásrepceolajrizsrómai köményrövid csőtésztarövid metéltrozmaringsárgarépasavanyú káposztasertés combsertéscombsertészsírsnidling (metélőhagyma)sósonkaspagettispenótsűrített paradicsomszalonnaszarvacska tésztaszegfűborsszélesmetéltszerecsendiószezámolajszurokfű (oreganó)tarhonyatarjatarkaborstárkonytejtejföltejszíntojástrappista sajtTV paprikauborkaújhagymavajvirslivízvörösborvöröshagmavöröshagymazellerzellerzöldzöldbabzöldborsózsemlezsír

Figyelmeztetés

Akik bármely okból nem szeretik vagy nem eszik a húsos, néhol zsírosabb és fűszeresebb ételeket, azok ezen az oldalon nem fognak maguknak megfelelő receptet találni!

További receptes oldalaim:

  • Egytálételek.hu
  • Levesreceptek.hu
  • FőzelékReceptek.hu
  • RakottÉtelek.hu
  • SaliSaláta.hu
  • LencseReceptek.hu
  • Pogácsareceptek.hu
  • Tápanyagok.hu

Impressum

HúsosÉtelek.hu
Csirke, pulyka, sertés és marha receptek

© 2021-2023 Matits Viktor
Telefon: +3620 249 7326
Email: viktor.matits@gmail.com
Postacím: 2143 Kistarcsa, Eperjesi út 40.
Tárhelyszolgáltató: Sybell Informatika Kft.

HúsosÉtelek.hu: csirke, pulyka, sertés és marha receptek ©2023 Matits Viktor