Skip to content Skip to sidebar

HúsosÉtelek.hu

Csirke, pulyka, sertés és marha receptek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Sample Page

HúsosÉtelek.hu » finomliszt

Székelykáposzta

pörkölt
székelykáposzta

Székelykáposzta recept sertéshúsból, hagymával, fokhagymával, köménymaggal, babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.

Megnézem a receptjét Székelykáposzta →

Gulyásleves

Levesek
gulyásleves

A gulyásleves receptje marhalábszárból, hagymával, fokhagymával, zöldségekkel, zellerrel és karalábéval, az elkészítés részletes leírásával.

Megnézem a receptjét Gulyásleves →

Borsos tokány

pörkölt
borsos tokány

A borsos tokány recept szalonnával, paradicsommal, paprikával, sóval, borssal, majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.

Megnézem a receptjét Borsos tokány →

Tárkonyos palócleves

Levesek
tárkonyos palócleves

Tárkonyos palócleves receptje sertéshússal, paprikával, paradicsommal, hagymával, fokhagymával, köménnyel az elkészítés részletes leírásával.

Tartalmas, tápanyagokban gazdag és finom leves az év minden napjára. Amit sokféleképpen lehet variálni (lásd a recept alján!).

Megnézem a receptjét Tárkonyos palócleves →

Francia rakott krumpli

rakott ételek
francia rakottkrumpli

A francia rakott krumpli receptje hagymával, fokhagymával, kakukkfűvel, szerecsendióval és finom sajttal, az elkészítés részletes leírásával.

Megnézem a receptjét Francia rakott krumpli →

Töltött káposzta

rakott ételek
töltött káposzta

Töltött káposzta recept darált húsból hagymával, fokhagymával, szalonnával, kolbásszal, köménymaggal, az elkészítés részletes leírásával.

Megnézem a receptjét Töltött káposzta →

Palócleves

Levesek
palóc leves

Palócleves recept lapockából, zöldbabbal, krumplival, babérlevéllel és tejfölös habarással, az elkészítés részletes leírásával.

Megnézem a receptjét Palócleves →

Csirkepaprikás

pörkölt
csirkepaprikás

Csirkepaprikás recept hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal és tejfölös habarással, az elkészítés részletes leírásával.

Megnézem a receptjét Csirkepaprikás →

Jókai bableves

Levesek
Jókai bableves

Jókai bableves recept füstölt hússal és kolbásszal, zöldségekkel, babérlevéllel és csipetkével, az elkészítés részletes leírásával.

Megnézem a receptjét Jókai bableves →

Rántott hús

Sült húsok
rántott hús

Mi a tökéletes rántott hús titka? Hogyan készítsük elő a hússzeleteket, hogy a rántott hús belül finom és zaftos legyen, kívül pedig ropogós?

Megnézem a receptjét Rántott hús →

Bejegyzés navigáció

Korábbi húsos receptek

Húsos ételek típusai:

  • krumplis ételek
  • Levesek
  • pörkölt
  • rakott ételek
  • Sült húsok
  • tésztás ételek

Legújabb receptek:

  • Brassói aprópecsenye borsóval
  • Brassói aprópecsenye
  • Székelykáposzta
  • Gulyásleves
  • Tárkonyos raguleves

A húsos ételek hozzávalói

alaplébabbabérlevélbazsalikombélszínborókabogyóborsikafűbrokkolibulgur (török rizs)burgur (török rizs)cayenne borscheddar sajtchilicitromcitromlécsigatésztacsipetkecsirkecombcsirkefarhátcsirkelábcsirkemellcsirkeszárnycsülökcukkinicukordagadódarált húsecetedami sajtédesburgonyaédeskáposztaegész borseperlevélfarfallefehérborfehérborsfehérrépafetasajtfinomlisztfófodros kockafokhagymafusilli tésztafűszerpaprikagnocchigombagouda sajtgrízgaluskagyömbérgyufatésztahasaaljahátszínkagylótésztakakukkfűkaliforniai paprikakaporkarajkaralábékaraván sajtkarfiolkefírkelbimbókelkáposztakeményítőkiskockakocka tésztakolbászköménymagkrumplikrumpligombóckrutonkurkumalapockalencselestyánlevesgyöngyleveskockalilahagymamajoránnamakaróni tésztamarhalábszármarhanyelvmustárnapraforgóolajnokedli (galuska)oldalasolívaolajőrölt fekete borsorsótésztapaprikakrémparadicsomparmezán sajtpaszternákpenne tésztapetrezselyemprézli (zsemlemorzsa)pulykacombpulykamellrántásrepceolajrizsrómai köményrövid csőtésztarövid metéltrozmaringsárgarépasavanyú káposztasertés combsertéscombsertészsírsnidling (metélőhagyma)sósonkaspagettispenótsűrített paradicsomszalonnaszarvacska tésztaszegfűborsszélesmetéltszerecsendiószurokfű (oreganó)tarhonyatarjatarkaborstárkonytejtejföltejszíntojástrappista sajtTV paprikauborkaújhagymavajvirslivízvörösborvöröshagmavöröshagymazellerzellerzöldzöldbabzöldborsózsemlezsír

Figyelmeztetés

Akik bármely okból nem szeretik vagy nem eszik a húsos, néhol zsírosabb és fűszeresebb ételeket, azok ezen az oldalon nem fognak maguknak megfelelő receptet találni!

További receptes oldalaim:

  • Egytálételek.hu
  • Levesreceptek.hu
  • FőzelékReceptek.hu
  • RakottÉtelek.hu
  • SaliSaláta.hu
  • LencseReceptek.hu
  • Pogácsareceptek.hu
  • Sokrecept.hu
  • Tápanyagok.hu

Impressum

HúsosÉtelek.hu
Csirke, pulyka, sertés és marha receptek

© 2021-2023 Matits Viktor
Telefon: +3620 249 7326
Email: viktor.matits@gmail.com
Postacím: 8200 Veszprém, Jutasi út 59./F.
Tárhelyszolgáltató: Sybell Informatika Kft.

Adatkezelési tájékoztató

HúsosÉtelek.hu: csirke, pulyka, sertés és marha receptek ©2025 Matits Viktor